Επιλογή Σελίδας

Για 3η χρονιά, το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης ΘΗΣΕΑΣ, με σύνθημα «Τρέχω για την πρόληψη», γιόρτασε την Κυριακή 7 Απριλίου, την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, συμμετέχοντας στο Kallithea Run.

Για ακόμα μία φορά, μια πολυπληθής ομάδα του ΘΗΣΕΑ, αποτελούμενη από εργαζόμενους και συνεργάτες του Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης, έτρεξαν για καλό σκοπό και πιο συγκεκριμένα για τα παιδιά της Κιβωτού. Η δρομική ομάδα του ΘΗΣΕΑ έτρεξε στον αγώνα των 10 και των 5 χλμ καθώς και στη σκυταλοδρομία των 2,5 χλμ.

Παράλληλα, ομάδα θεραπευτών, υπό την καθοδήγηση του προϊσταμένου του τμήματος Θεραπειών, πρόσφερε υπηρεσίες χαλάρωσης στους δρομείς, ενημερώνοντάς τους για τη σημασία της αποθεραπείας, της σωστής αποκατάστασης και της πρόληψης.

Το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης ΘΗΣΕΑΣ, πέρα από την αγωνιστική παρουσία και τις υπηρεσίες χαλάρωσης των αθλητών, συμμετείχε και ως δωροθέτης επιβραβεύοντας τους νικητές του αγώνα με δωρεάν υπηρεσίες εργομέτηρησης, πελματογράφησης, διατροφικής εκτίμησης και συμβουλών αλλά και με καινοτόμες θεραπείες προλοθεραπείας.

Το αγωνιστικό παρόν έδωσε και ο Δημήτρης Πασσάς. Ο γνωστός ηθοποιός έτρεξε για τα παιδιά της Κιβωτού και για το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης ΘΗΣΕΑΣ, στο οποίο είχε μια προσωπική εμπειρία νοσηλείας.

Ο Δημήτρης νοσηλεύτηκε στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης ΘΗΣΕΑΣ για πάνω από 100 ημέρες. Ο ίδιος είχε δηλώσει χαρακτηριστικά γι’ αυτή του την εμπειρία: «Μπήκα στο Κέντρο σε φορείο, βγήκα με πατερίτσες και επέστρεψα ξανά τρέχοντας. Το να τρέχω ήταν μέσα στις πολύ αισιόδοξες πιθανότητες που είχα όταν μπήκα με τσακισμένα πόδια» είπε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας: «Μερικά πράγματα είναι μεταμφιεσμένα δώρα, κάποιες άτυχες στιγμές στη ζωή και εγώ στο ΘΗΣΕΑ βρήκα ανθρώπους που με βοήθησαν να το καταλάβω αυτό και γι’ αυτό τους ευχαριστώ τόσο πολύ».

Κοινοποίηση: