Επιλογή Σελίδας

Εξειδικευμένοι Συνεργάτες

Ο Θησέας με μια ματιά.

Εξειδικευμένοι συνεργάτες δίπλα σας

Wellbeing:

Human Performance Lab

Η ολιστική φιλοσοφία του Human Performance Lab προσεγγίζει τον εκάστοτε αθλητή από την σκοπιά τόσο της διατροφής όσο και της άσκησης με σκοπό την κάλυψη των ενεργειακών, μεταβολικών και προπονητικών αναγκών του. Η πολύ επίπεδη συνεργασία με το Κέντρο Αποκατάστασης Θησέας, παρέχει μια ολιστική υπηρεσία, με την υποστήριξη Ιατρού ορθοπεδικού, Ιατρού καρδιολόγου, Εργοφυσιολόγού και φυσικοθεραπευτών αποκατάστασης, διαθέτοντας ένα σύγχρονο Εργομετρικό Κέντρο, με την παροχή γυμναστηρίου, φυσικοθεραπευτηρίου και θεραπευτικής πισίνας.

www.humanperformancelab.gr

Ασφαλιστικες:

Balancer Insurance

H Balancer Insurance εξειδικεύεται στον κλάδο ζωής και υγείας από το 1990 (2η γενιά), με περισσότερους από 1.050 ασφαλισμένους με ατομικά συμβόλαια και 850 ασφαλισμένους με ομαδικά ασφαλιστήρια. Αυτό μας έχει δώσει την απαραίτητη εμπειρία και γνώση ώστε να διαχειριζόμαστε ετησίως πάνω από €250.000 αποζημιώσεις υγείας των πελατών μας. Η μεγαλύτερη επιβράβευση για την Balancer Insurance είναι ότι το ποσοστό διατήρησης των πελατών μας είναι πάνω από 95%! Και για το 2020 ξεπερνώντας τις δυσκολίες της πανδημίας, με αίσθημα ευθύνης η διάκρισή μας ως Diamond της INTERAMERICAN, είναι γεγονός. Συνδυάζοντας τη γνώση της αγοράς, την πολύχρονη εμπειρία και τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες.

www.balancer.gr

Henner Group

Brokerage is Henner’s original business. We create our own insurance products and the underlying risk for these products is borne by insurers with whom we negotiate on behalf of our clients: From very small enterprises to multinationals but also individual clients (freelancers, expatriates, retirees), we rely on our expertise but we always cater our solutions for the different needs of our clients.

www.henner.com

Υπηρεσιες:

ASK2TRAVEL

O ταξιδιωτικός οργανισμός Ask2Travel είναι διαπιστευμένος από τη Διεθνή Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών – Ι.Α.Τ.Α. και εγκεκριμένος από το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης της Ελλάδος (GMOT). Οι υπηρεσίες μας παρέχονται από άρτια καταρτισμένους και έμπειρους συνεργάτες, διασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη ποιότητα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Η εταιρεία μας, με γραφεία σε Καλλιθέα, Κηφισιά και Ηράκλειο Κρήτης, αναλαμβάνει την έκδοση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για ταξίδια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και παρέχει κάθε είδους υπηρεσίες (ξενοδοχεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων κλπ) σε παγκόσμιο επίπεδο για μεμονωμένους ταξιδιώτες ή γκρουπ. Επιπλέον, οι υπηρεσίες του Ask2Travel επεκτείνονται και σε ενοικίαση σκαφών αναψυχής όλων των τύπων από βάσεις σε όλη την Ελλάδα.

www.ask2travel.com

HOMED

Η HOMED δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 1995, για να ανταποκριθεί στην ανάγκη για οργανωμένες υπηρεσίες υγείας κατ’ οίκον. Xάρη στο εξελιγμένο πληροφοριακό σύστημα και με τις δυνατότητες που προσφέρουν τα σύγχρονα τηλεπικοινωνιακά συστήματα, έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες κατ’ οίκον από καταξιωμένους ιατρούς που προέρχονται από τον Πανεπιστημιακό και το Νοσοκομειακό χώρο με μακρά κλινική εμπειρία. 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ – 365 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.

www.homed.gr

NEUROLIFE

H ομάδα της NeuroLife αποτελείται από έμπειρους νευρολόγους που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων ασθενών. Για τους κατόχους της Rehab Care Card, προσφέρουν εξειδικευμένες υπηρεσίες σε νευρολογικά νοσήματα καθώς και στην παρακολούθηση ασθενών με χρόνια προβλήματα υγείας όπως Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, Κεφαλαλγίες, Νόσο Πάρκινσον, Άνοια κ.α

www.neurolife.gr

Ποδιατρικό Κέντρο Μάνος Αρβανιτάκης

Το ΠΟΔΙΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, προσφέρει την κατάλληλη φροντίδα σε όλους όσους παρουσιάζουν προβλήματα στο πολύτιμο αυτό όργανο του σώματός τους. Η επιστημονική γνώση και η εμπειρία που διαθέτει τα τελευταία 19 χρόνια, αποτελεί εγγύηση για την άριστη εφαρμογή των ορθωτικών πελμάτων καθώς και τα άμεσα ορατά αποτελέσματα στην υγεία του πάσχοντα. Αυτό σε συνδυασμό με τους καταξιωμένους συνεργάτες του δικτύου και την άρτια κατάρτισή τους συμβάλλει τα μέγιστα στη σωστή αξιολόγηση του εκάστοτε ασθενούς

www.podiatrikokentro.gr
www.pelmatografima-elite.gr/pistopoihsh/

ΦΡΟΝΤΙΔΑ - Αποκλειστικές Νοσοκόμες

Το Ι.Γ.Ε.Ε. Φροντίδα διατηρεί συνεργασία με μεγάλες νοσοκομειακές μονάδες των Αθηνών. Διαθέτει προσωπικό, άντρες και γυναίκες, από την Ελλάδα καθώς και από πολλές χώρες του κόσμου που διαθέτουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για νόμιμη εργασία στη χώρα μας. Μέσα από την κάρτα προνομίων Rehab Care Card, παρέχονται προνομιακές τιμές και υπηρεσίες.

www.frontida.gr

Είμαστε εδώ, για εσάς!

Στο «ΘΗΣΕΑ» προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες, επικεντρωμένες στις πραγματικές ανάγκες του κάθε ασθενούς, για την όσο το δυνατό καλύτερη επανένταξή του στην καθημερινή του ζωή.