Επιλογή Σελίδας

Rehab Care Card

Η μοναδική κάρτα εξειδικευμένων υπηρεσιών
αποθεραπείας & αποκατάστασης

Το ΚΑΑ ΘΗΣΕΑΣ στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών του παρουσιάζει την REHAB CARE CARD, την μοναδική κάρτα εξειδικευμένων υπηρεσιών αποθεραπείας και αποκατάστασης.

Οι κάτοχοι της REHAB CARE CARD έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από ένα μεγάλο εύρος θεραπευτικών προγραμμάτων και εξειδικευμένων υπηρεσιών φυσικοθεραπείας, εργοθεραπείας, υδροθεραπείας, λογοθεραπείας, ψυχοθεραπείας, αλλά και τα Ολοκληρωμένα Προγράμματα Αποκατάστασης του ΚΑΑ ΘΗΣΕΑΣ.

REHAB CARE CARD

Με την εγγραφή σας & την απόκτηση της
REHAB CARE CARD, έχετε:

  • Δωρεάν Εργομετρική Αξιολόγηση (Μέτρηση Σύστασης Σώματος, Μέτρηση Βασικού Μεταβολισμού, Μέτρηση Αερόβιας Αντοχής, Μέτρηση μυϊκής ισχύος).
  • 15% έκπτωση, σε όλες τις μεμονωμένες Ιατρικές Πράξεις  και Εκτιμήσεις, στις Θεραπευτικές Συνεδρίες Ημερήσιας Νοσηλείας του ΘΗΣΕΑ, όπως Φυσικοθεραπεία, Υδροθεραπεία, Εργοθεραπεία, Διατροφολογική Αξιολόγηση και Παρακολούθηση.
  • 20% έκπτωση σε όλα τα προγράμματα άνω των 10 συνεδριών.
  • Εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες εταιρείες με τον ΘΗΣΕΑ και διαγνωστικά Κέντρα.

Δική σας με μία μόνο κίνηση:

Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στη ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ που θα βρείτε παρακάτω και επιλέγετε “ΥΠΟΒΟΛΗ”. Μόλις λάβουμε την αίτησή σας, σας καλούμε και προγραμματίζουμε το πρώτο σας ραντεβού για να παραλάβετε την κάρτα σας και να πραγματοποιήσετε τις δωρεάν υπηρεσίες μας που δικαιούστε με την εγγραφή σας.

Αυτό ήταν! Είσαστε πλέον κάτοχος μιας REHAB CARE CARD!