Επιλογή Σελίδας

Εργοθεραπεία

Μαζί σε κάθε προσπάθεια

H επιστήμη στην υπηρεσία της θέλησης

Η εργοθεραπεία είναι μια επιστήμη που αποσκοπεί στην προαγωγή της υγείας, την πρόληψη ή αντιστάθμιση των επιπλοκών μιας μόνιμης αναπηρίας και τη διαφύλαξη της λειτουργικότητας του ατόμου. Απευθύνεται σε άτομα που πάσχουν από ψυχικές, φυσικές (σωματικές), αναπτυξιακές ή/και συναισθηματικές διαταραχές και χρησιμοποιεί θεραπείες ώστε τα άτομα όχι μόνο να βελτιώνουν τις βασικές κινητικές λειτουργίες τους και τις ικανότητες συλλογιστικής τους, αλλά να αντισταθμίζουν τη μόνιμη απώλεια της εκάστοτε λειτουργίας.

Οι εργοθεραπευτές του «ΘΗΣΕΑ» πετυχαίνουν το αποτέλεσμα αυτό, καθιστώντας τα άτομα ικανά να πραγματοποιούν δραστηριότητες, οι οποίες ενισχύουν την ικανότητά τους να συμμετέχουν στις Δραστηριότητες Καθημερινής Ζωής ή τροποποιώντας το φυσικό τους περιβάλλον, προκειμένου να υποστηρίξουν καλύτερα τη συμμετοχή τους.

Η ανάκτηση της λειτουργικότητας του ατόμου γίνεται μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες, όπως η ζωγραφική, το παιχνίδι, η κεραμική, η ζαχαροπλαστική, το κέντημα, η υφαντική κ.ά., ενώ η ανάλυση και η τροποποίηση του χώρου του γίνεται έπειτα από κατ’ οίκον επίσκεψη.

Μηχανηματα αποκαταστασης

Εξοπλισμός ακρίβειας και αξιοπιστίας

O προηγμένος τεχνολογικός εξοπλισμός αποτελεί τον πυρήνα της επιτυχημένης αποκατάστασης και γρήγορης επανένταξης

Είμαστε εδώ, για εσάς!

Στο «ΘΗΣΕΑ» προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες, επικεντρωμένες στις πραγματικές ανάγκες του κάθε ασθενούς, για την όσο το δυνατό καλύτερη επανένταξή του στην καθημερινή του ζωή.

Καλέστε μας σήμερα: 214 100 6000