Επιλογή Σελίδας

Ημερήσια Νοσηλεία

Τμήμα Ημερήσιας Φροντίδας

Ποιοτικές & καινοτόμες θεραπείες

Στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης ΘΗΣΕΑΣ οι ασθενείς Ημερήσιας Νοσηλείας ακολουθούν εξατομικευμένο πρόγραμμα αποκατάστασης το οποίο σχεδιάζεται από τη φυσιατρική ομάδα και υλοποιείται από πιστοποιημένους θεραπευτές.

Στο Τμήμα Ημερήσιας Φροντίδας συνθέτουμε το πλάνο θεραπειών χρησιμοποιώντας όλες τις θεραπευτικές μεθόδους που θα βοηθήσουν τον ασθενή, στην προσπάθειά του να πετύχει το στόχο του.

Ατομικές συνεδρίες εργοθεραπείας, υδροθεραπείας, φυσικοθεραπείας, λογοθεραπείας, γνωσοαποκατάστασης, ψυχολογικής υποστήριξης, βελονισμού, διατροφής, μουσικοθεραπείας, προλοθεραπείας υλοποιούνται από έμπειρους και εξειδικευμένους θεραπευτές.

Στο «ΘΗΣΕΑ» συνδυάζουμε την επιστημονική κατάρτιση, την τεχνογνωσία, την εμπειρία, τις καινοτόμες θεραπείες με την υψηλή τεχνολογία για να φτάσουμε στο βέλτιστο αποτέλεσμα.

Παθήσεις Αποκατάστασης

Στο «ΘΗΣΕΑ» αναλαμβάνουμε συγκεκριμένες παθήσεις για την αποκατάσταση των οποίων εφαρμόζουμε θεραπευτικά πρωτόκολλα αλλά και καινοτόμες θεραπείες, εξιδεικεύμενο ανθρώπινο δυναμικό και ειδικά τεχνολογικά μέσα.

Εξειδικευμένα προγράμματα θεραπειών

Όπου κρίνεται επιστημονικά αναγκαίο ή ζητείται από τον ασθενή, σχεδιάζεται ειδικό, εξατομικευμένο πρόγραμμα ώστε η διαδρομή της θεραπείας να καταστεί πιο ευχάριστη, ευκολότερη και αποδοτικότερη.

Παρεχόμενες Υπηρεσίες:

Αποστολή μας είναι να βελτιώνουμε την κλινική και λειτουργική κατάσταση των ασθενών και να δίνουμε κίνητρα και στόχους για να αναδιοργανώσουν τη ζωή τους.

N

Φυσιατρική εκτίμηση

N

Αξιολόγηση λειτουργικότητας με βάση αναγνωρισμένες κλίμακες

N

Ιατρική παρακολούθηση

N

Υπηρεσία μεταφοράς ασθενών με ειδικά διαμορφωμένο όχημα

N

Εξατομικευμένα προγράμματα θεραπειών

Μηχανηματα αποκαταστασης

Εξοπλισμός ακρίβειας και αξιοπιστίας

O προηγμένος τεχνολογικός εξοπλισμός αποτελεί τον πυρήνα της επιτυχημένης αποκατάστασης και γρήγορης επανένταξης

Συχνές ερωτήσεις:

Ποιος θα με προμηθεύει με τα φάρμακά μου για όσο χρόνο νοσηλεύομαι;
Ο «ΘΗΣΕΑΣ» θα φροντίσει να σας παρέχει τη φαρμακευτική αγωγή που ορίζουν οι θεράποντες ιατροί σας για το χρονικό διάστημα της νοσηλείας σας.
Εκτός από τη διάρκεια της ημέρας, υπάρχουν εφημερεύοντες γιατροί και το βράδυ;
Ναι, υπάρχουν εφημερεύοντες γιατροί όλο το 24ωρο, καθημερινά, 365 μέρες το χρόνο.
Υπάρχει κάτι που δεν καλύπτει το «ειδικό νοσήλιο»;

Το ειδικό νοσήλιο δεν καλύπτει τη διενέργεια εξετάσεων και τη φαρμακευτική αγωγή για άλλες νόσους, εκτός από αυτές που σύμφωνα με τον νόμο χρειάζονται αποκατάσταση. Ο ασθενής θα κληθεί να πληρώσει την προβλεπόμενη από τον νόμο συμμετοχή του στην διενέργεια ειδικών διαγνωστικών εξετάσεων.