Επιλογή Σελίδας

Κλειστή Νοσηλεία

Προσωποποιημένη φροντίδα

Είμαστε δίπλα σας σε κάθε στάδιο αποκατάστασης

Η διαμονή στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης ΘΗΣΕΑΣ γίνεται ευχάριστη με την προσωποποιημένη 24ωρη φροντίδα από το έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό και την καθημερινή ιατρική παρακολούθηση της πορείας των ασθενών από φυσίατρο & εντατικολόγο – παθολόγο.

Οι συνεδρίες αποκατάστασης υλοποιούνται από πιστοποιημένους θεραπευτές με γνώμονα τη φυσιατρική εκτίμηση σε καθημερινή βάση και σε δύο ζώνες θεραπειών (πρωινή & απογευματινή).

Την εξατομικευμένη διατροφή των ασθενών επιμελείται κλινική διατροφολόγος, σύμφωνα με τις ανάγκες της πάθησης.

Στο «ΘΗΣΕΑ» αντιμετωπίζουμε ολιστικά τις παθήσεις ξεκινώντας από την προσπάθεια βελτίωσης της παθολογικής, καρδιολογικής, αναπνευστικής και κινητικής λειτουργίας παράλληλα με τις λειτουργίες κατάποσης και λόγου καθώς και με συνεδρίες ψυχολογικής υποστήριξης και γνωστικής αποκατάστασης.

Εφαρμόζουμε εναλλακτικές και καινοτόμες θεραπείες παθολογίας, βελονισμού, προλοθεραπείας, μουσικοθεραπείας για να μειώσουμε τον πόνο και να βοηθήσουμε τον ασθενή να ανακτήσει δυνάμεις ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει την πάθησή του.

Παθήσεις Αποκατάστασης

Στο «ΘΗΣΕΑ» αναλαμβάνουμε συγκεκριμένες παθήσεις για την αποκατάσταση των οποίων εφαρμόζουμε θεραπευτικά πρωτόκολλα αλλά και καινοτόμες θεραπείες, εξιδεικεύμενο ανθρώπινο δυναμικό και ειδικά τεχνολογικά μέσα

Παρεχόμενες Υπηρεσίες:

Αποστολή μας είναι να βελτιώνουμε την κλινική και λειτουργική κατάσταση των ασθενών και να δίνουμε κίνητρα και στόχους για να αναδιοργανώσουν τη ζωή τους.

N

Υπηρεσία Κοινωνικού Λειτουργού

N

24ωρη προσωποποιημένη νοσηλευτική φροντίδα

N

Υπηρεσία απομακρυσμένης φροντίδας - συμβουλευτικής τηλεϊατρικής αποκατάστασης

N

Υπηρεσία μεταφοράς ασθενών με ειδικά διαμορφωμένο όχημα

N

Θεραπευτικές υπηρεσίες

Μηχανηματα αποκαταστασης

Εξοπλισμός ακρίβειας και αξιοπιστίας

O προηγμένος τεχνολογικός εξοπλισμός αποτελεί τον πυρήνα της επιτυχημένης αποκατάστασης και γρήγορης επανένταξης

Ο ΘΗΣΕΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Περιηγηθείτε στις εγκαταστάσεις μας

Το κτίριό μας, στεγάζει στους 5 ορόφους του τις μονάδες νοσηλείας & 58 κλίνες (30 δωμάτια) αρίστων προδιαγραφών με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που εξυπηρετούν τους ασθενείς Κλειστής & Ημερήσιας Νοσηλείας.

Συχνές ερωτήσεις:

Πόσο χρόνο θα χρειαστεί να παραμείνω στο «ΘΗΣΕΑ»;
Η διάρκεια παραμονής και ολοκλήρωσης του προγράμματος αποκατάστασης, καθορίζεται από τη γενική κατάσταση του εκάστοτε ασθενούς και αποφασίζεται από την Ομάδα Αποκατάστασης.
Μπορούν οι φροντιστές μου να εκπαιδευτούν ώστε να με βοηθήσουν αφού επιστρέψω στο σπίτι;

Ναι, υπάρχουν προγράμματα εκπαίδευσης, ώστε οι φροντιστές με ασφάλεια και ποιότητα, να στηρίζουν τον ασθενή. Στόχος είναι να καλυφθούν οι νοσηλευτικές ανάγκες και οι τρόποι διατήρησης υγιεινής και μεταφοράς του ασθενή.

Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα κλειστής νοσηλείας πως μπορώ να συνεχίσω την αποκατάσταση;
Η Ομάδα Αποκατάστασης σας εντάσσει σε πρόγραμμα ημερήσιας νοσηλείας ανάλογα με τις ανάγκες που έχετε.