Επιλογή Σελίδας

Αποκατάσταση διαταραχών κατάποσης & ομιλίας

με Ηλεκτροθεραπεία (NMES)

H επιστήμη στην υπηρεσία της θέλησης

Το πρόγραμμα θεραπείας NMES απευθύνεται σε άτομα με διαταραχές σίτισης και κατάποσης ή άλλες νευρογενείς διαταραχές με χαρακτηριστικά όπως:

  • Επεισόδια εισρόφησης τροφών
  • Αδυναμία λαρυγγικών μυών
  • Χαμηλή ταχύτητα σίτισης
  • Μυϊκή ατροφία

Στα πλαίσια της αποκατάστασης της δυσφαγίας η παρουσία μιας καινοτόμου και πλήρους εξελιγμένης θεραπείας ή Ηλεκτροθεραπείας (NeuroMuscular Electrical Stimulation) δίνει μια διαφορετική θεραπευτική προσέγγιση στις μέχρι τώρα θεραπευτικές τεχνικές.

Ο μηχανισμός της Ηλεκτροθεραπείας συνδυάζει τις αρχές της Ηλεκτροφυσιολογίας με τις Παραδοσιακές Θεραπευτικές Τεχνικές ώστε να επιτυγχάνεται η ενδυνάμωση, ο επαναπροσδιορισμός της λειτουργίας καθώς και ο καλύτερος συντονισμός των λαρυγγικών μυών. Η ηλεκτροθεραπεία αποτελεί μια μη παρεμβατική και «χωρίς πόνο» θεραπεία, η οποία πραγματοποιείται μόνο από ειδικά εκπαιδευμένους λογοθεραπευτές.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρομαι για το πρόγραμμα:
“Αποκατάσταση διαταραχών κατάποσης & ομιλίας”

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ρωτήστε μας ό,τι θέλετε να γνωρίζετε σχετικά με τα προγράμματα νοσηλείας. Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Είμαστε εδώ, για εσάς!

Στο «ΘΗΣΕΑ» προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες, επικεντρωμένες στις πραγματικές ανάγκες του κάθε ασθενούς, για την όσο το δυνατό καλύτερη επανένταξή του στην καθημερινή του ζωή.

Καλέστε μας σήμερα: 214 100 6000