Επιλογή Σελίδας

Αναγεννητικές - Εναλλακτικές Θεραπείες

Μαζί σε κάθε προσπάθεια

H επιστήμη στην υπηρεσία της θέλησης

Μεσοθεραπεία
Στη μεσοθεραπεία χρησιμοποιούνται Κολλαγόνο, Ένζυμα και ουσίες φυτικής προέλευσης ή επίσης Ασετυλοσουλικυλική λυσίνη, Υδροχλωρίδιο Ροπιβακαϊνης και άλλα φαρμακευτικά φυτά βελτιώνοντας αισθητά άλγη αυχένα, οσφυαλγίες, επώδυνα σύνδρομα ώμου, αθλητικές κακώσεις όπως διαστρέμματα, τενοντίτιδες, οσφυαλγίες και μυϊκές θλάσεις, ήπιους πόνους αρθρίτιδας και έλκη κατάκλισης.

Προλοθεραπεία
Ενεργοποιεί και επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης των κακώσεων στους συνδέσμους και στους τένοντες. Διενεργείται μέσω τοπικών εγχύσεων διαλύματος γλυκόζης στους τένοντες και συνδέσμους που έχουν υποστεί τραυματισμό

Ιατρικός Βελονισμός
Ο βελονισμός μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση των νευρολογικών ελλειμμάτων, στην ικανότητα κατάποσης, στην γνωστική ικανότητα, και στην λειτουργία των κάτω άκρων. Είναι μια συμπληρωματική, ηπίως παρεμβατική, μη φαρμακευτική θεραπευτική τεχνική. Χρησιμοποιείται για την θεραπεία του οξέος και του χρόνιου πόνου, στην αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων, στην αποκατάσταση ασθενών με νευρομυϊκές παθήσεις.

Μουσικοθεραπεία
Στη μουσικοθεραπεία, κυρίως με τα άτομα τα οποία δεν έχουν λόγο, o θεραπευτής επιχειρεί να αναπαραγάγει μέσα από τη μουσική σχέση έναυσμα για επικοινωνία, για το λόγο και για τις κοινωνικές του δεξιότητες.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρομαι για το πρόγραμμα: “Αναγεννητικές –
Εναλλακτικές Θεραπείες”

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ρωτήστε μας ό,τι θέλετε να γνωρίζετε σχετικά με τα προγράμματα νοσηλείας. Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Είμαστε εδώ, για εσάς!

Στο «ΘΗΣΕΑ» προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες, επικεντρωμένες στις πραγματικές ανάγκες του κάθε ασθενούς, για την όσο το δυνατό καλύτερη επανένταξή του στην καθημερινή του ζωή.

Καλέστε μας σήμερα: 214 100 6000