Επιλογή Σελίδας

Με χαρά και περηφάνια, η Διοίκηση του Κέντρου μας ανέλαβε την επίσημη χορηγία 2018-2019 της Ομάδας Μπάσκετ με Αμαξίδιο «ΑΤΛΑΣ», περσινής Πρωταθλήτριας Ελλάδος.

Λίγες μέρες πριν τη συμμετοχή του Α. Σ. ΑΤΛΑΣ στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο στην Τουρκία, ο ΘΗΣΕΑΣ δεσμεύτηκε προς τον Σύλλογο με διετή αφοσίωση στις χορηγικές ανάγκες και τον πλήρη ρουχισμό της Ομάδας, στο άθλημα του Μπάσκετ με Αμαξίδιο.

Ο ΘΗΣΕΑΣ, περήφανος για τους αθλητές της πρωταθλήτριας και κυπελλούχoς Ομάδας 2017, έδωσε το όνομά του στις φανέλες των δεκατεσσάρων αθλητών μαζί με ευχές για κάθε επιτυχία.

Ο ΘΗΣΕΑΣ, προέβη στην επίσημη χορηγία της Ομάδας ΑΤΛΑΣ Μπάσκετ με Αμαξίδιο, θέλοντας να δώσει τη δυνατότητα σε όλους όσοι συμμετέχουν στο άθλημα να αγωνίζονται και να απολαμβάνουν αγώνες υψηλού επιπέδου και τεχνικής, όπως αυτούς που πρόσφερε το Ευρωπαϊκό Κύπελο που έγινε στην Άγκυρα, από τις 26 έως 29 Απριλίου 2018, όπου ο ΑΤΛΑΣ ταξίδεψε κάνοντας αξιοπρεπείς εμφανίσεις που αναγνωρίστηκαν από τους ειδικούς του αθλήματος δίνοντας αισιόδοξες προβλέψεις για το άμεσο μέλλον της ομάδας.

Ο Διοικητικός Διευθυντής του ΘΗΣΕΑ κύριος Νικόλαος Παπαζήσης δήλωσε στον Πρόεδρο του Συλλόγου κύριο Θανάση Βίγκλα «Για όλους εμάς εδώ στο Θησέα η χορηγία αυτή θα είναι τιμή μας καθώς η νίκη δεν μεταφράζεται μόνο σε κύπελα αλλά και σε δύναμη ψυχής, παραδείγματα προς μίμηση και υπεραθλητές με μεγάλες καρδιές. Ευχόμαστε στους επόμενους αγώνες αλλά και σε όλα τα τουρνουά που διοργανώνονται κάθε χρόνο ανά την Ελλάδα, να κερδίσετε όχι μόνο κύπελλα αλλά και τις καρδιές των θεατών σας. Το Κέντρο μας θα είναι δίπλα σας και οι άνθρωποί μας οι μεγαλύτεροί σας θαυμαστές.».

Ο Α.Σ. ΑΤΛΑΣ σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε στις 4 Μαΐου ευχαρίστησε θερμά τον ΘΗΣΕΑ με την ελπίδα να παραμείνει αρωγός στις προσπάθειές τους, που έχουν απώτερο στόχο την αποδυνάμωση του κοινωνικού αποκλεισμού των αθλητών σε αμαξίδιο.

Τμήμα Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

 

Κοινοποίηση: