Επιλογή Σελίδας

Το ΚΑΑ «ΘΗΣΕΑΣ» στις 12 Μάϊου 2022 διοργάνωσε εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του, όπου παρευρέθηκε το προσωπικό του Κέντρου, για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή.

Το ΚΑΑ «ΘΗΣΕΑΣ», ως ένας από τους πιο αξιόπιστους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης της χώρας, αναγνωρίζοντας την υψίστης σημασίας συμβολή των Νοσηλευτών στο Σύστημα Υγείας και πιο συγκεκριμένα και στην ίδια την καθημερινότητα του Κέντρου, θέλησε με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει το σύνολο του Νοσηλευτικού Προσωπικού της χώρας, αλλά και του νοσηλευτικού προσωπικού του «ΘΗΣΕΑ».

Η εκδήλωση του εορτασμού έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του ΚΑΑ «ΘΗΣΕΑΣ» το μεσημέρι τις 12ης Μάϊου, όπου παρευρέθηκε σύσσωμο το προσωπικού του Κέντρου για να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή.

Στην εκδήλωση τον λόγο πρώτος πήρε ο Γενικός Διευθυντής του ΚΑΑ «ΘΗΣΕΑΣ», κος Νικόλαος Παπαζήσης, ο οποίος αναφέρθηκε στην σημαντική συμβολή των Νοσηλευτών στο έργο που επιτελεί ο «ΘΗΣΕΑΣ», ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις δυσκολίες που κλήθηκαν να ανταπεξέλθουν οι νοσηλευτές τόσο του Κέντρου, αλλά και παγκοσμίως κατά την περίοδο της πανδημίας.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος του ΚΑΑ «ΘΗΣΕΑΣ», κος Παντελής Νικολάου, όπου μεταξύ άλλων θέλησε να ευχαριστήσει τόσο το Νοσηλευτικό Προσωπικό, όσο και το σύνολο των εργαζομένων του «ΘΗΣΕΑ» για την προσπάθεια που έκαναν και τις δυσκολίες που χρειάστηκε να ξεπεράσουν κατά το δύσκολο προηγούμενο διάστημα της πανδημίας, εκφράζοντας μάλιστα και την χαρά του που μέσω αυτής της εκδήλωσης εορτασμού, δόθηκε η ευκαιρία να συναντηθούν ξανά, όλοι μαζί, μιας και είναι η πρώτη μαζική εκδήλωση του Κέντρου, μετά την πανδημία.

Στην δικιά του παρέμβαση, ο προϊστάμενος του τμήματος Θεραπειών, κος Αντώνης Δούκας, αναφέρθηκε στην σημαντικότητα της συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων τμημάτων στο στάδιο της αποθεραπείας, εστιάζοντας στη συμβολή και την συνεργασία των νοσηλευτών με τις υπόλοιπες ειδικότητες για την ομαλή αποθεραπεία και αποκατάσταση των ασθενών του «ΘΗΣΕΑ».

Τέλος τον λόγο πήρε η Διευθύνουσα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του ΚΑΑ «ΘΗΣΕΑΣ», Νατάσα Αργυροπούλου, η οποία μέσα από μία παρουσίαση, ανέδειξε μέσα από την ιστορία της Νοσηλευτικής τον ρόλο που έχουν διαδραματίσει οι νοσηλευτές στον χώρο της υγείας ανά τα χρόνια, αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο την σημαντικότητα, αλλά και την εξέλιξη της ειδικότητας τους, στον χώρο της υγείας.

Στην εκδήλωση προβλήθηκε και βίντεο, όπου οι Νοσηλευτές του Κέντρου, αποτυπώνουν τις σκέψεις τους, για το τι είναι η Νοσηλευτική για αυτούς.

 

Κοινοποίηση: