Επιλογή Σελίδας

Μόλις πριν λίγες μέρες τελέσθηκε ο Αγιασμός του κτιρίου και των εγκαταστάσεων του Κέντρου ΘΗΣΕΑΣ, σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη της λειτουργίας του πρώτου Κέντρου Αποκατάστασης & Αποθεραπείας στο κέντρο της Αθήνας.

Την 1η Δεκεμβρίου, με τα πρώτα ραντεβού για θεραπείες ημερήσιας νοσηλείας να έχουν δρομολογηθεί ήδη, εγκαινιάσθηκε και η κλειστή νοσηλεία, με την ομάδα νοσηλευτών και θεραπευτών έτοιμη, έχοντας ολοκληρώσει την εκπαίδευσή της στον υπερσύγχρονο εξοπλισμό του Κέντρου, να υποδεχτεί και να αγκαλιάσει τους ασθενείς προς νοσηλεία για αποθεραπεία – αποκατάσταση. 

Στόχος του ΘΗΣΕΑ είναι η αποκατάσταση της ποιότητας ζωής του ασθενούς μέσα σε ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον, με την εξειδίκευση και το κύρος που του προσδίδει τόσο η επιστημονική του ομάδα, που αποτελείται από έμπειρους και καταξιωμένους συνεργάτες, όσο και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός του. Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες, επικεντρωμένες στις πραγματικές ανάγκες του κάθε ασθενούς, για την όσο το δυνατό καλύτερη επανένταξή του στην καθημερινή του ζωή.

Για ραντεβού Φυσιατρικής εκτίμησης και ενημέρωση επί των θεραπειών ή/και της νοσηλείας παρακαλείσθε να καλείτε το Γραφείο Κίνησης Ασθενών στα τηλέφωνα 214 100 6023-4.

Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας

Κοινοποίηση: