Επιλογή Σελίδας

Το Κέντρο Αποκατάστασης Θησέας, στα πλαίσια των εκπαιδευτικών του δράσεων και προγραμμάτων επιμόρφωσης φιλοξένησε ένα ακόμα ολοήμερο uσεμινάριο, με σκοπό την ενημέρωση και την εκπαίδευση των θεραπευτών του και όχι μόνο.

Το ολοήμερο σεμινάριο ήταν συνδυασμός θεωρίας και πρακτικής

Κατά τον τρέχοντα μήνα και συγκεκριμένα στις 17 Μαρτίου ημέρα Σάββατο, η αίθουσα εκπαίδευσης του Κέντρου Θησέας διατέθηκε στην εταιρία ALLMED για τη διοργάνωση εξιδεικευμένου σεμιναρίου σχετικά με την εφαρμογή των Δυναμικών Επιδέσμων Περίδεσης. Στο ολοήμερο σεμινάριο συμμετείχαν φυσικοθεραπευτές από όλη την Αττική.

Καθηγητές και φοιτητές εκτελούν την απαραίτητη πρακτική άσκηση.

Ο Διοικητικός Διευθυντής του Κέντρου Νικόλας Παπαζήσης δήλωσε μεταξύ άλλων: “Στόχος των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων είναι να παρέχουμε την ευκαιρία στο προσωπικό του Θησέα, αλλά και σε εξωτερικούς συνεργάτες επαγγελματίες υγείας να γνωρίσουν νέα καινοτόμα προϊόντα και τεχνικές που θα βελτιώσουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες αποκατάστασης. Πρόσφατα φιλοξενήσαμε το ετήσιο τετραήμερο σεμινάριο του παγκόσμιου οργανισμού Ηalliwick για την υδροθεραπεία, πιστοποιώντας και δύο από τους δικούς μας υδροθεραπευτές. Πρόθεση μας είναι να γινόμαστε αρωγός σε όλες τις προσπάθειες που στόχο έχουν την αναβάθμιση των υπηρεσιών που σχετίζονται με την αποκατάσταση. Το συγκεκριμένο σεμινάριο της ALLMED απευθύνεται κυρίως σε φυσικοθεραπευτές καθώς αφορά σε τεχνικές περίδεσης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Κέντρου www.theseusrehab.gr

Τμήμα Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Κοινοποίηση: