Επιλογή Σελίδας

Με αξιοσημείωτη επιτυχία και για τρίτη συνεχή χρονιά, διεξήχθη το Σάββατο 10 Μαρτίου ο φετινός Φιλανθρωπικός Αγώνας Ποδοσφαίρου Πρωταθλήματος Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (Π.ΑΣΦ.Ε) στα Γήπεδα Paradise Park στις Αχαρνές.

Όπως κάθε χρόνο, ο καθιερωμένος Φιλανθρωπικός Αγώνας 11Χ11 στον οποίο συμμετέχουν οι ασφαλιστικές εταιρίες μέλη του Π.ΑΣΦ.Ε, έχει στόχο να ενισχύσει το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου το οποίο, με πραγματικά μεγάλο και προσωπικό αγώνα του Διευθυντή και των δασκάλων, παραμένει σε λειτουργία και φιλοξενεί 45 παιδιά με ειδικές ανάγκες από οικογένειες των γύρω περιοχών. Ο Διευθυντής του εν λόγω σχολείου κύριος Ευάγγελος Στοφόρος ήταν παρών στον Φιλανθρωπικό αγώνα ευχαριστώντας τις ομάδες για την ευγενική και πάντα πολύτιμη για τις ανάγκες των παιδιών και τις οικογένειες τους, βοήθεια τους. Ευχήθηκε μάλιστα το πρωτάθλημα να αυξάνεται κάθε χρόνο σε συμμετοχές ομάδων.

Ο Διοικητικός Διευθυντής του Κέντρου κύριος Νικόλας Παπαζήσης δήλωσε σε σχετική ανακοίνωση «Η δράση αυτή τράβηξε το ενδιαφέρον του Θησέα καθώς πραγματεύεται το ευαίσθητο θέμα παιδιών και οικογενειών που χρήζουν ανάγκης κοινωνικής υποστήριξης και αλληλεγγύης. Θελήσαμε, και ως χορηγοί του πρωταθλήματος και ως Κέντρο Αποκατάστασης, να σταθούμε πλάι στην ήδη πετυχημένη δραστηριότητα με μια συμβολική συνεισφορά. Θέλουμε να συγχαρούμε όλες τις ομάδες του Πρωταθλήματος Ασφαλιστικών Εταιρειών και την διοργανώτρια αρχή του ΠΑΣΦΕ, που προσφέρουν τη βοήθειά τους στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου δείχνοντας το κοινωνικό τους πρόσωπο και την ευαισθησία για το κοινωνικό σύνολο και να δεσμευτούμε για την περαιτέρω υποστήριξή μας με κάθε δυνατό τρόπο.»

Το Κέντρο Θησέας βρίσκεται στη Λεωφόρο Συγγρού 202 και παρέχει υπηρεσίες υγείας και νοσηλείας υψηλού επιπέδου, σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν θέματα υγείας ή λειτουργικότητας. Είτε πρόκειται για εσωτερικούς είτε για εξωτερικούς ασθενείς, ο Θησέας διαθέτει την υποδομή και την επιστημονική γνώση για να δεχθεί όλες τις παθήσεις του νευρικού, ερειστικού, μυϊκού, κυκλοφορικού και αναπνευστικού συστήματος.

Τμήμα Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Κοινοποίηση: