Επιλογή Σελίδας

Με μεγάλη επιτυχία και με την προσέλευση δεκάδων γιατρών και συνεργατών γιόρτασε τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, τα δύο χρόνια λειτουργίας του, το νεότερο κέντρο Αποκατάστασης της Αττικής, και το μοναδικό στο κέντρο της Αθήνας, επί της Λεωφόρου Συγγρού 202 στο ύψος της Καλλιθέας.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Δήμαρχος Καλλιθέας, κ. Δημήτρης Κάρναβος, η Αντιδήμαρχος Καλλιθέας, κα Άννα Πάσχου Γιαννάκου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κ. Μανώλης Κωστάκης, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών, κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντής, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Φυσιάτρων, κ. Νίκος Ρούσσος, ο Πρόεδρος του Ομίλου Ιατρικού, κ. Γιώργος Αποστολόπουλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Νεφρολογικής ΑΕ, κ. Μάκης Λαζαράτος, ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της Eurolife ERB, κ. Νίκος Δελένδας και πολλοί άλλοι.

Το Κέντρο Αποκατάστασης ΘΗΣΕΑΣ ΑΕ λειτουργεί με αντικείμενο την αποθεραπεία και αποκατάσταση των ασθενών που αντιμετωπίζουν θέματα υγείας ή λειτουργικότητας παρέχοντας ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.  Υποδέχεται καθημερινά πολλαπλούς εσωτερικούς και εξωτερικούς ασθενείς καθώς διαθέτει την επιστημονικότητα αλλά και τις υποδομές να φιλοξενήσει όλους όσοι υποφέρουν με παθήσεις του νευρικού, ερειστικού, μυϊκού, κυκλοφορικού και αναπνευστικού συστήματος.

Στόχος του ΘΗΣΕΑ είναι η αποκατάσταση της ποιότητας ζωής του ασθενούς μέσα σε ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον, με την εξειδίκευση και το κύρος που του προσδίδει τόσο η επιστημονική του ομάδα, που αποτελείται από έμπειρους και καταξιωμένους συνεργάτες, όσο και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός του.  Ο Θησέας, με πέντε ορόφους νοσηλείας και 58 κλίνες σε τριάντα άνετα, σύγχρονα δωμάτια και συνολική έκταση 7.000 τετραγωνικών μέτρων, ήδη μετράει δεκάδες επιτυχή περιστατικά ασθενών, κάποιοι εκ των οποίων τίμησαν με την παρουσία τους την πρώτη επίσημη δεξίωση εγκαινίων του Κέντρου, που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου στον έκτο όροφο του κτιρίου του Θησέα (VIEW Roof Garden).

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Παντελής Νικολάου, σε σύντομο λόγο του απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους είπε μεταξύ άλλων  «Είναι σίγουρο ότι υπήρχε και ΥΠΑΡΧΕΙ  στην Αττική αυτό το κενό από το νοσοκομείο στο σπίτι.  Η ανάγκη για υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αποκατάστασης, και όχι μόνο.  Οι ίδιοι οι ασθενείς δεν ενημερώνονται επαρκώς σχετικά με το τί είναι αποκατάσταση.  Ακούω κατά καιρούς κόσμο που εξισώνει τα κέντρα αποκατάστασης με κέντρα περίθαλψης ηλικιωμένων ή μεγάλα φυσικοθεραπεύτρια.  Η Φυσική Ιατρική αποκατάσταση απέχει παρασάγγας από αυτά αφού αφορά σε ΚΑΘΕΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ υπηρεσίες – Ιατρικές – Θεραπευτικές – Νοσηλευτικές.  Στην αποκατάσταση παρέχεται ολιστική προσέγγιση του ασθενούς, εξατομικευμένη στις ανάγκες του κάθε περιστατικού.  Πέραν της Ιατρικής Προσέγγισης, και των πολλαπλών θεραπευτικών πρωτοκόλλων που εφαρμόζουμε, φροντίζουμε να στηρίζουμε και να εκπαιδεύουμε το συγγενικό περιβάλλον του ασθενούς και βέβαια τους ίδιους τους ασθενείς ώστε όταν θα επιστρέψουν στο χώρο τους, το επίπεδο της ποιότητας της ζωής τους να είναι το υψηλότερο δυνατόν.  Η ευθύνη μας μας είναι τεράστια και τη γνωρίζουμε σε βάθος.  Όραμα μας είναι συνεχώς να εξελισσόμαστε. Αφού ξεκινήσαμε, ο δρόμος είναι μόνο ένας.  Θέλουμε και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε ακούραστα να προσφέρουμε αυτού του είδους τις υπηρεσίες και καλώ όλους σας να γίνετε αρωγοί στην προσπάθεια μας, ο καθένας από το πόστο του.».

Το Κέντρο Αποκατάστασης ΘΗΣΕΑΣ είναι συμβεβλημένο με το ΕΟΠΥΥ.

Τηλ. 2141006020 Τμήμα Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

www.theseusrehab.gr

Κοινοποίηση: