Επιλογή Σελίδας

Σε μια συμβολική και δυναμική ενέργεια προέβη ο τεχνικός του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, Μάνος Κυριακάκης, λαμβάνοντας μέρος στο Ροδόπη Adventure Run, έναν αγώνα δρόμου 160 χλμ.

Συμμετείχε σε έναν επίπονο αγώνα βουνού τρέχοντας 36 ώρες με τη μπλούζα του ΘΗΣΕΑ! Και αυτό για να ευχαριστήσει το προσωπικό του Κέντρου Αποθεραπείας & Αποκατάστασης ΘΗΣΕΑΣ για την προσήλωσή του στον στόχο της Δήμητρας να αποκατασταθεί στο βέλτιστο δυνατό επίπεδο, μετά την περιπέτεια της υγείας της. Μάλιστα ο αριθμός που φόρεσε ήταν το 285, όσες δηλαδή και οι ημέρες νοσηλείας στο «ΘΗΣΕΑ».

Η Δήμητρα τα κατάφερε, με τη σημαντική συμβολή της πιστοποιημένης ιατρικής, νοσηλευτικής και θεραπευτικής ομάδας του «ΘΗΣΕΑ». Μέσα από ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα θεραπειών με τη χρήση υψηλής τεχνολογίας και την εφαρμογή καινοτόμων θεραπειών, η Δήμητρα πέτυχε το στόχο της: μέσα από το «ΘΗΣΕΑ» ξανακέρδισε τη ζωή της.

Δείτε φωτογραφίες από τη συμμετοχή του αλλά και το απόσπασμα από το δελτίο ειδήσεων του ALPHA, με τον Νίκο Μάνεση.

Με τη μπλούζα του «ΘΗΣΕΑ» έτρεξε και ο σκηνοθέτης του ALPHA, Νίκος Πετρόπουλος, ο οποίος κέρδισε τη δεύτερη θέση τερματίζοντας μετά από 24 ώρες.

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση, στον ALPHA, για το “ΘΗΣΕΑ” και τη συμβολή του Κέντρου σε αυτή την προσπάθεια.

Κοινοποίηση: