Επιλογή Σελίδας

Ένα μεγάλο μέρος των εσόδων της διέθεσε η εταιρεία ιδιωτικών ΚΤΕΟ, Auteco, στο κέντρο Αποκατάστασης «Θησέας», στο οποίο και φιλοξενούνται θύματα τροχαίων ατυχημάτων. Επίσης, η Auteco ενίσχυσε το Κέντρο και με τη δημιουργία μιας δανειστικής βιβλιοθήκης για τους ασθενείς.

Ο Διοικητικός Διευθυντής του Κέντρου Αποκατάστασης «Θησέας», Νίκος Παπαζήσης ευχαρίστησε την εταιρεία για την ευγενική και ιδιαίτερα χρήσιμη χορηγία.

Από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής της Auteco, Κωνσταντίνος Βήκας έκανε λόγο για μια ενέργεια στα πλαίσια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, προκειμένου να ενισχυθεί η λειτουργία του «Θησέα» ενώ παράλληλα εξέφρασε και την ευχαρίστησή του για την παράδοση μια χρηστικής βιβλιοθήκης, που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των ατόμων που φιλοξενούνται στο Κέντρο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA.

Ο όμιλος J&P-ΑΒΑΞ δημιούργησε την Auteco θέλοντας να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο του ΚΤΕΟ προσφέροντας πρωτοποριακές υπηρεσίες. Η Auteco προδιαγράφει το μέλλον σε ότι αφορά τον έλεγχο των οχημάτων και την φιλικότατη εξυπηρέτηση του οδηγού, ενώ παράλληλα θέτει τα πρότυπα σε θέματα ασφάλειας, προστασίας του περιβάλλοντος, οικονομίας και πρωτοπορίας.

Κοινοποίηση: