Επιλογή Σελίδας

Το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΘΗΣΕΑΣ έγινε «Επίσημος Χορηγός» στην Έκτη Ετήσια Διοργάνωση του KALLITHEA RUN που φέτος θα γίνει το Σαββατοκύριακο 1η & 2η Απριλίου.

Το KALLITHEA RUN που συνδιοργανώνουν οι Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας και Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ενώ επιπρόσθετα έγινε Διεθνής αφού ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΘΗΚΕ με τον Αγώνα 10.000μ Grand Prix της ΠΡΑΓΑΣ ο οποίος έχει Golden Label από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου IAAF, έχει στόχο τη μαζική συμμετοχή πολιτών όλων των ηλικιών και ικανοτήτων στους Αγώνες.

Πιο συγκεκριμένα, οι αγώνες χωρίζονται σε

Special Olympics 1.000 μέτρα
2.500 χιλιάδες μέτρα για Αρχάριους δρομείς που θέλουν να βιώσουν την εμπειρία
5.000 μέτρα για τους μυημένους δρομείς που θέλουν μια διαδρομή για νέο ρεκόρ, και,
10.000 μέτρα για πεπειραμένους δρομείς χωρίς όρια και σκυταλοδρομία 4Χ2.500 μέτρα
ενώ οι νέες διαδρομές των 5 Km και 10 Km είναι πιστοποιημένες από την AIMS International και την IAAF.

Ελάτε να καλωσορίσουμε την Άνοιξη στην ζωή μας και να γεμίσουμε με χαμόγελα και θετική ενέργεια τους δρόμους της Καλλιθέας συμμετέχοντας σε ένα μοναδικό γεγονός ανοικτό σε όλους, που μας καλεί να απολαύσουμε την μαγεία της συντροφικότητας, της αλληλεγγύης και της συλλογικής προσπάθειας.

Οι Εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά από το site Kallithea Run ή αυτοπροσώπως στα γραφεία του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης < Γιάννης Γάλλος > (Παραλία Τζιτζιφιών, Ναυταθλητικές Εγκαταστάσεις Δήμου Καλλιθέας, τηλ : 210 9565618) αλλά και στα γραφεία του Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας (Ελευθερίου Βενιζέλου 241, 1ος Όροφος, τηλ. 2109578388).

Καλούμε όλους όσοι θέλετε να δηλώσετε το ΠΑΡΟΝ στον μοναδικό αυτό, Διεθνή πλέον, Αγώνα δρόμου, να δηλώσετε έγκαιρα την συμμετοχή σας γιατί είναι σίγουρο ότι θα κλείσουν πολύ γρήγορα με την συμπλήρωση των ορίων συμμετοχής. Οι συνάδελφοι που θα δηλώσουν συμμετοχή θα τρέξουν με μπλούζα ΘΗΣΕΑ! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους Αγώνες, τις ώρες, τις διαδρομές, τα πιστοποιητικά και τις απονομές μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.kallithearun.gr

Κοινοποίηση: