Επιλογή Σελίδας

Το Κέντρο Αποκατάστασης ΘΗΣΕΑΣ που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Συγγρού 202 & Αγίων Πάντων, συνεχίζοντας τη στρατηγική του για υποστήριξη των Δήμων που συνορεύει, καλλιέργεια της συνείδησης γύρω από την υγεία αλλά και εδραίωσης της σημασίας του αθλητισμού στην ζωή των κατοίκων του κέντρου, θα υποστηρίξει, την Κυριακή 21 Μαΐου, τον 7ο Ποδηλατικό Γύρο Αργυρούπολης η εκκίνηση και ο τερματισμός του οποίου θα γίνουν στην Πλατεία Βάρναλη επί της Λ. Μαρ. Γερουλάνου.

Ο Οργανισμός Νεολαίας και Αθλητισμού Δήμου Ελληνικού –Αργυρούπολης ¨Γρηγόρης Λαμπράκης¨ μετά την μεγάλη επιτυχία των  προηγουμένων ετών με την συμμετοχή πλέον 1200 ποδηλατιστών ανά έτος, διοργανώνει και φέτος τον 7οΠοδηλατικό Γύρο του ενιαίου Δήμου την Κυριακή 21/05/2017 και ώρα 10:30 π.μ..  Στόχος και φιλοδοξία του Οργανισμού Νεολαίας & Αθλητισμού είναι όχι μόνο να εισάγει αλλά και να εδραιώσει την σημασία του ποδηλάτου και του αθλητισμού στην ζωή των κατοίκων του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης.  Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε την σελίδα: www.onadea.gr

Η συνδρομή του Κέντρου ΘΗΣΕΑΣ θα είναι η προσφορά – δώρο σε πέντε τυχερούς ποδηλάτες —που θα κληρωθούν στο τέλος των αγώνων- από μία θεραπεία THESEUSRUN120’διάρκειας 120 λεπτών, που συμπεριλαμβάνει:

Ανθρωπομετρικό έλεγχο (λίπος%, λίπος kg, άλιπη μάζα, μυϊκή μάζα),
Μέτρηση βασικού μεταβολισμού,
Διατροφολόγο-διαιτολόγο,
Ισοκινητική αξιολόγηση (power/strength/speed),
Ανάλυση Βάδισης – Πελματογραφία
Έλεγχο Ισορροπίας

Το Κέντρο ΘΗΣΕΑΣ βρίσκεται στη διάθεση των κατοίκων των γύρω περιοχών για Φυσιατρική εκτίμηση και νοσηλεία (κλειστή και ημερήσια) καθημερινά, κατόπιν ραντεβού, στα τηλέφωνα 214 100 6023-4.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!

Κοινοποίηση: