Επιλογή Σελίδας

Και φέτος με μεγάλη χαρά και προσμονή, το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΘΗΣΕΑΣ θα είναι για δεύτερη συνεχή χρονιά «Επίσημος Χορηγός» στην Ετήσια Διοργάνωση του KALLITHEA RUN που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 31η Μαρτίου & 1η Απριλίου. Πέρσι, ο Θησέας όχι μόνο τιμήθηκε από τη Διοργάνωση για τη συμμετοχή του αλλά και ανέβηκε στο βάθρο της Πλατείας Δαβάκη τρεις φορές με τρία μετάλλια από τρία διαφορετικά αγωνίσματα!

Ο αγώνας φέτος τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού , του ΕΟΤ και της Περιφέρειας Αττικής . Συνδιοργανώνεται από το Φιλαθλητικό Σύλλογο και το Δήμο Καλλιθέας και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ. Επιπρόσθετα, έγινε Διεθνής αφού ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΘΗΚΕ με τον Αγώνα 10.000μ Grand Prix της ΠΡΑΓΑΣ.

Το Prague Grand Prix 2018 είναι ένας απο τους μεγαλύτερους διεθνείς αγώνες δρόμου της Ευρώπης που διεξάγεται το Σεπτέμβρη στην πρωτεύουσα της Τσεχίας την Πράγα κι οποίος κατέχει το Golden Label της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κλασσικού Αθλητισμού IAAF. Δρομείς που μετέχουν στο διεθνές αυτό αθλητικό event έχουν ήδη εγγραφεί και στο Kallithea Run στα 10χλμ κι αντίστοιχα δρομείς που θα μετέχουν στον αγώνα της Καλλιθέας θα μπορούν να δηλώσουν στον αγώνα της Πράγας για το Σεπτέμβρη του 2018, με benefits. Το Kallithea Run, σαν φορέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης, θα διαθέσει μέρος τον εσόδων του, για το Φιλανθρωπικό ΕΡΓΟ του Ι.Ν.ΑΓ.ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ενώ φέτος θα είναι καλεσμένη και θα συμμετάσχει στον αγώνα η Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στα 5 και 10 χλμ Gabriela Szabo. Στο Kallithea RUN 2018 θα συμμετάσχει επίσης η νικήτρια του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, Ελευθερία Πετρουλάκη. Οι διαδρομές των 5 Km και 10 Km είναι πιστοποιημένες από την AIMS International και την IAAF. Για πρώτη φορά θα ανακοινωθεί κατάταξη ανά κατηγορία επαγγέλματος.

Οι Εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά από το site

http://kallithearun.gr/index.php/el/registration-2/registration-centre-gr

ή αυτοπροσώπως στα γραφεία του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης < Γιάννης Γάλλος > (Παραλία Τζιτζιφιών, Ναυταθλητικές Εγκαταστάσεις Δήμου Καλλιθέας, τηλ : 210 9565618) αλλά και στα γραφεία του Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας (Ελευθερίου Βενιζέλου 241, 1ος Όροφος, τηλ. 2109578388).

Καλούμε όλους όσοι θέλετε να δηλώσετε το ΠΑΡΟΝ στον μοναδικό αυτό, Διεθνή πλέον, Αγώνα δρόμου, να δηλώσετε έγκαιρα την συμμετοχή σας γιατί είναι σίγουρο ότι θα κλείσουν πολύ γρήγορα με την συμπλήρωση των ορίων συμμετοχής. Οι συνάδελφοι που θα δηλώσουν συμμετοχή θα τρέξουν με την πορτοκαλι μπλούζα ΘΗΣΕΑ!

Τμήμα Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Κοινοποίηση: