Επιλογή Σελίδας

Οι άνθρωποί μας

Ο «ΘΗΣΕΑΣ» με μια ματιά
Βιογραφικό: Φραγκάκης Γεώργιος

Ο Φραγκάκης Γεώργιος MD, FEBPRM είναι Φυσίατρος. Έχει πάρει την Ειδικότητα Φυσίατρου στο Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας. Κατέχει των Ευρωπαϊκό τίτλο Φυσιάτρου, ενώ διαθέτει δίπλωμα Ιατρικού Βελονισμού μετά από επιτυχή παρακολούθηση με εξετάσεις υπό την αιγίδα του Διεθνούς Συμβουλίου Ιατρικού Βελονισμού.

Ήταν Επιστημονικός Διευθυντής για πέντε έτη στο Μεσογειακό Κέντρο Αποκατάστασης στο Λουτράκι. Ο ιατρός έχει αναλάβει την παρακολούθηση σε μεγάλο αριθμό ασθενών κλειστής και ημερήσιας νοσηλείας μετά από Αγγειακό Εγκεφαλικό επεισόδιο, Νευρολογικές παθήσεις, Σκλήρυνση Κατά Πλάκας και Κάκωση Νωτιαίου Μυελού και Ορθοπαιδικές κακώσεις. Είναι υπεύθυνος Φυσίατρος για την κλειστή και την ημερήσια νοσηλεία στο Κέντρο Αποκατάστασης Θησέας στην Αθήνα. Η εμπειρία του στις ενδοαρθρικές εγχύσεις είναι μεγάλη καθώς και στις εγχύσεις με BOTOX για την σπαστικότητα.

Έχει παρακολουθήσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αλγολογίας της Ελληνικής Εταιρίας Αναισθησιολογίας, στη μηχανική Διάγνωση και θεραπεία παθήσεων Σπονδυλικής Στήλης και Άκρων με την μέθοδο(MCKENZIE) καθώς και στην θεραπευτική χρήση με Μαγνητικό Διεγέρτη (TESLA 3) και με κρουστικά κύματα (SHOCK WAVE). Διατελεί καθήκοντα ιατρού αγώνων (Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ, Χάντμπολ και Υδατοσφαίρησης). Εξειδικεύεται στο, Ηλεκτρομυογράφημα, Βελονισμό, Μυοσκελετικό πόνο, Ενδοαρθρικές εγχύσεις και εγχύσεις με ΒΟΤΟΧ. 

Τέλος, συμμετέχει σε πλήθος συνεδρίων, σεμιναρίων και ημερίδων με στόχο την συνεχή ενημέρωσή του για τις εξελίξεις του κλάδου του.

Γίνε μέλος της ομάδας μας

Εάν θέλετε να γίνετε μέλος της ομάδας μας δείτε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στο Κέντρο Αποθεραπείας & Αποκατάστασης ΘΗΣΕΑΣ.