Εξοπλισμός

Το ΚΑΑ ΘΗΣΕΑΣ είναι πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, των σημαντικότερων κατασκευαστών παγκοσμίως, και σε συνδυασμό με τις άριστες υποδομές του κέντρου αλλά και την άρτια επιστημονική εκπαίδευση των φυσικοθεραπευτών του στις νέες τεχνολογίες, μπορεί και παρέχει άριστες
υπηρεσίες στον τομέα της αποκατάστασης.

Θεραπευτική Πισίνα

Η εξειδικευμένη και πιστοποιημένη ομάδα Υδροθεραπευτών σε συνδυασμό με τις άρτιες και σύγχρονες δομές του Κέντρου παρέχουν υψηλού επιπέδου θεραπεία στους ασθενείς.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΣΟΚΙΝΗΣΗΣ BIODEX

Πρόκειται για το πλέον σύγχρονο ισοκινητικό σύστημα στην παγκόσμια αγορά, το οποίο απευθύνεται τόσο σε υγιείς όσο και σε ασθενείς πληθυσμούς.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΩ ΑΚΡΩΝ

Το παγκοσμίως γνωστό σύστημα Armeo της πολυεθνικής εταιρίας HOCOMA, αφορά σε ένα εξωσκελετικό σύστημα επανεκπαίδευσης της λειτουργίας των άνω άκρων.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ BIODEX

Με αυτό το σύστημα οι θεραπευτές μπορούν να συνδράμουν σημαντικά στη βελτίωση του νευρομυϊκού ελέγχου του ασθενούς με τις ασκήσεις ισορροπίας & μετατόπισης βάρους.

REDCORD

Η ανάρτηση Redcord δημιουργεί διασκεδαστικές πλην προκλητικές ασκήσεις για τη φυσική αποκατάσταση και τη βελτίωση της απόδοσης κάθε αθλητικής κίνησης.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΡΑΔΙΟΚΥΜΑΤΑ

Η εξειδικευμένη θεραπεία Indiba Active βασίζεται στην πρωτοποριακή τεχνολογία των ραδιοκυμάτων σε συνδυασμό με μάλαξη αλλά και χειρισμούς manual therapy.

ΚΡΥΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η μέθοδος της κρυοθεραπείας, έχει αναγνωρισθεί παγκοσμίως για την ανακούφιση από τον πόνο και μείωση του οιδήματος χρόνιας ή οξείας μορφής.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΥΠΕΡΗΧO

Είναι μια σύγχρονη και εξειδικευμένη θεραπεία όπου τα κρουστικά κύματα παράγονται από την κεφαλή του υπερήχου.

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Στο Κέντρο μας διαθέτουμε ψηφιακό πελματογράφο, συνδυασμένο με κάμερα καταγραφής για την ανάλυση της κίνησης κατά τη διάρκεια των μετρήσεων.

ΑΕΡΟΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

Τα αερουδραυλικά μηχανήματα εκγύμνασης κατασκευάζονται με στόχο τη σωστή και ασφαλή ενδυνάμωση και την ποιοτική αύξηση των μυών.

Εργοσπιρογράφος

Η εργοσπιρομετρία είναι η καρδιοαναπνευστική δοκιμασία κόπωσης με την οποία μπορούν να εξαχθούν πληροφορίες και συμπεράσματ για τη λειτουργία της καρδιάς, των πνευμόνων και το σύνολο του οργανισμού, τόσο κατά την ηρεμία αλλά κυρίως κατά την άσκηση.

Eπιστήμη υπέρ ανθρώπου

Το Κέντρο μας έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του. Για να κλείσετε ραντεβού για Φυσιατρική Εκτίμηση καλέστε το Γραφείο Κίνησης Ασθενών.

Στοιχεία επικοινωνίας

Γενικές πληροφορίες: 214 100 6000
Γραφείο Κίν. Ασθενών: 214 100 6023-4
Email: contact@theseusrehab.gr

Ωράριο Επισκεπτηρίου

Δευτέρα-Σάββατο: 12:30-14:00 /
17:00-20:00
Κυριακή: 11:00-14: 00 / 17:00-20:00

Copyright © 2018 Theseusrehab.gr. All rights reserved.
Created by _Pinged