Συμμετοχή του ΘΗΣΕΑ στο 73ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ορθοπαιδικής Χειρουργικής και Τραυματολογίας

Σεπ 21, 2017 | Ανακοινώσεις

Συμμετοχή του ΘΗΣΕΑ στο 73ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ορθοπαιδικής Χειρουργικής και Τραυματολογίας

 

Το Κέντρο Αποκατάστασης ΘΗΣΕΑΣ, για δεύτερη συνεχή χρονιά θα παραστεί ως Χορηγός στο Πανελλήνιο Συνέδριο σε μία προσπάθεια να στηρίξει τις εξελίξεις στο χώρο της Ορθοπαιδικής Χειρουργικής και Τραυματολογίας .

Το 73ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ορθοπαιδικής Χειρουργικής και Τραυματολογίας  θα λάβει χώρα στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Hilton, στις 11-14 Οκτωβρίου 2017.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας Δρ. Παντελής Κ. Νικολάου απευθυνόμενος στην επιστημονική κοινότητα και τους χορηγούς, «Επικεντρωμένα στην προσπάθεια για ισορροπημένη επιστημονική θεματολογία, τα Τμήματα της Ε.Ε.Χ.Ο.Τ. διοργανώνουν στρογγυλές επιστημονικές τράπεζες. Παράλληλα, στο επιστημονικό πρόγραμμα έχει συμπεριληφθεί σημαντικός αριθμός διαλέξεων, αντιπαραθέσεων και συμποσίων, στα οποία συμμετέχουν εκλεκτοί συνάδελφοι, ενώ επίσης θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις και στρογγυλές τράπεζες Φυσικοθεραπευτών καθώς επίσης και η 3η Νοσηλευτική Ορθοπαιδική Ημερίδα. Μετά από 70 χρόνια συνεχούς πορείας στα Ορθοπαιδικά χρονικά, η Ε.Ε.Χ.Ο.Τ, σε πείσμα των σύνθετων καιρών, διατηρεί την επιστημονική της παράδοση με την ενεργό συμμετοχή όλων σας.».

Μόνο λίγους μήνες μετά τη χορηγία του ΘΗΣΕΑ στο 31ο  Ετήσιο Συνέδριο Νευροχειρουργικής που έγινε τον Ιούνιο του 2017 στα Ιωάννινα, το Κέντρο μας δεσμεύτηκε στη Χορηγία του Περιπτέρου με αριθμό #20 στο τριήμερο Συνέδριο της Ε.Ε.Χ.Ο.Τ.  τον Οκτώβριο του 2017, καθώς επιθυμεί να βρίσκεται αέναα στην καρδιά των εξελίξεων αλλά και να βάζει κάτω από την επιστημονική του ομπρέλα κάθε καινούρια ή/και βέλτιστη πρακτική από την παγκόσμια ορθοπαιδική σκηνή, παρακολουθώντας με συμμετοχή της Επιστημονικής μας Διεύθυνσης τα σχετικά ιατρικά δρώμενα στη χώρα μας.

 

Τμήμα Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Σεπτέμβριος 2017

Eπιστήμη υπέρ ανθρώπου

Το Κέντρο μας έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του. Για να κλείσετε ραντεβού για Φυσιατρική Εκτίμηση καλέστε το Γραφείο Κίνησης Ασθενών.

Στοιχεία επικοινωνίας

Γενικές πληροφορίες: 214 100 6000
Γραφείο Κίν. Ασθενών: 214 100 6023-4
Email: contact@theseusrehab.gr

Ωράριο Επισκεπτηρίου

Δευτέρα-Σάββατο: 12:30-14:00 /
17:00-20:00
Κυριακή: 11:00-14: 00 / 17:00-20:00

Copyright © 2018 Theseusrehab.gr. All rights reserved
Created by _Pinged