Συμμετοχή του ΘΗΣΕΑ στο 73ο Συνέδριο Ορθοπαιδικής Χειρουργικής & Τραυματολογίας

Οκτ 17, 2017 | Ανακοινώσεις

Η επιτυχής συμμετοχή του ΘΗΣΕΑ στο 73ο Ετήσιο Συνέδριο Ορθοπαιδικής Χειρουργικής & Τραυματολογίας που έγινε στις 11-14 Οκτωβρίου στο Ξενοδοχείο Χίλτον στην Αθήνα, έδωσε την ευκαιρία στην Επιστημονική Ομάδα του Κέντρου να συνδράμει σημαντικά στη θεματολογική ανάπτυξη του επιστημονικού προγράμματος του Συνεδρίου με την δημιουργία στρογγυλής τραπέζης με θέμα «Σχεδιασμός Προγράμματος Αποκατάστασης Ασθενούς με Κακώσεις Νωτιαίου Μυελού», η οποία γέμισε την Αίθουσα Εσπερίδες Β το απόγευμα της Παρασκευής. Οι τέσσερις παρουσιάσεις των μελών της ομάδας ήταν “ΚΝΜ: αξιολόγηση ασθενούς και θεραπευτικό πλάνο αποκατάστασης” Φ. Αρμακόλα, “H συμβολή της ρομποτικής τεχνολογίας στην φυσικοθεραπεία” Α. Δούκας, «Νοσηλευτική προσέγγιση ασθενούς με ΚΝΜ” Β. Παπαδόπουλος και “Ψυχοκοινωνικά προβλήματα και επανένταξη” Α. Αγγελίδη,
Οι συμμετέχοντες στην ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ του Κέντρου Αποκατάστασης ΘΗΣΕΑΣ

Η Επιστημονική Διευθύντρια του ΘΗΣΕΑ κα. Φιλομένη Αρμακόλα

 

Αντώνης Δούκας

Βασίλης Παπαδόπουλος

Αγγέλικα Αγγελίδη

 

Επιπλέον, ο ΘΗΣΕΑΣ ήταν και Χορηγός του Συνεδρίου με το Περίπτερο 20, το οποίο επισκέφθηκαν πάνω από χίλιοι Σύνεδροι στο πλαίσιο της τετραήμερής τους παρακολούθησης και συμμετοχής σε διαλέξεις Ελλήνων και ξένων διακεκριμένων ομιλητών, σε στρογγυλές επιστημονικές τράπεζες, σε Συμπόσια, σε Συνεδρίες Προφορικών και Αναρτημένων Ανακοινώσεων, καθώς και σε Συνεδρίες Φυσικοθεραπευτών.

Τέλος, στο πλαίσιο του Συνεδρίου, πραγματοποιήθηκε και η 3η Νοσηλευτική Ορθοπαιδική Ημερίδα.

 

Eπιστήμη υπέρ ανθρώπου

Το Κέντρο μας έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του. Για να κλείσετε ραντεβού για Φυσιατρική Εκτίμηση καλέστε το Γραφείο Κίνησης Ασθενών.

Στοιχεία επικοινωνίας

Γενικές πληροφορίες: 214 100 6000
Γραφείο Κίν. Ασθενών: 214 100 6023-4
Email: contact@theseusrehab.gr

Ωράριο Επισκεπτηρίου

Δευτέρα-Σάββατο: 12:30-14:00 /
17:00-20:00
Κυριακή: 11:00-14: 00 / 17:00-20:00

Copyright © 2018 Theseusrehab.gr. All rights reserved
Created by _Pinged